Yksilöllinen koru juuri Sinulle

Tarvitsetko asuusi sopivat korut? Haluaisitko tiettyyn tilaisuuteen sopivat korut? Ilmenisikö ryhmähenki korujen kautta?

Beady-korujen valmistus lähtee aina liikkeelle Sinun tarpeistasi. Korut voidaan suunnitella konservatiiviseen juhlaan, pirteiksi rennompaan juhlaan tai vapaa-aikaan sopiviksi. Muoto ja värimaailma voivat noudattaa asusi kuosia ja värejä. Yksinkertaiseen vaatteeseen sopivat näyttävät korut, ja monimutkaista kuosia ja asua hillitsemään voit valita yksinkertaisemman mallin. Beady -koru voi olla myös rannerengas, riipus tai sormus.

Lasihelmistä kudottujen Beady -korujen suunnittelu perustuu väreihin, muotoon ja kokoon.

Värien valinta

...

Beady-korujen ainutlaatuisuus syntyy eri värien yhdistelmistä. Jokainen pari on uniikki. Yksilöllisen korun suunnittelussa voidaan korostaa asusi värimaailmaa tai yleisesti värimieltymyksiäsi. Voit itse päättää haluatko korusi mattapintaisena vai kiiltävänä. Tehosteina voidaan käyttää esimerkiksi metallinsävyjä, kultaa ja hopeaa.

Muodon valinta

Kun korun värimaailma on tiedossa, täytyy miettiä minkä muotoinen koru olisi sopiva. Tarjolla on valmiita esimerkkimalleja, joita mukaillen voit valita mieleisesi; onko koru salmiakin muotoinen, kehyskoru, roikkuva hapsukorvakoru vaiko muotokorvakoru?

...

Esimerkkejä kannattaa käydä katselemassa facebook sivullamme tai instagramissa. Jos jokin niistä kiehtoo, voit valita korusi muodon sieltä ja muokataan värit juuri sinulle sopiviksi. Jos valmista suunnitelmaa ei löydy, suunnitellaan Sinulle ikioma koru!

Korun koko sopivaksi

...

Beady- korut voidaan suunnitella juuri sen kokoisiksi kuin itse haluat. Korun kokoon vaikuttaa omat mieltymyksesi sekä käyttötarkoitus.

Korujen koko voi vaihdella nappikorusta jopa 20cm pitkiin roikkuviin korvakoruihin.

Kokoluokat

xs
1-3 cm korkea korvakoru
s
3-4 cm korkea korvakoru
m
4-5 cm korkea korvakoru
l
5-6 cm korkea korvakoru
xl
6-7 cm korkea korvakoru
xxl
yli 7 cm korkea korvakoru