Tilaa Beady-koru

Kuvaile millaisen korun tarvitset alla olevan lomakkeen kautta. Voit valita korun muodon ja koon, sekä kertoa väritoiveista. Otamme yhteyttä tarkemmista suunnitelmista. Voit tutustua koruihimme Facebookissa tai Instagramissa

Kuvaile korusi
 • Kuvaa milllaisen korun haluaisit

  Korujen koko voi vaihdella nappikorusta 20cm pitkiin roikkuviin korvakoruihin, kokoluokkia on XS S M L XL ja XXL. Korut voivat olla juhlavia, konservatiiviseen julhaan sopivia tai iloisia pirteitä ja rentoja rennompaan juhlaan tai vapaa-aikaan. Muoto ja värimaailma voivat noudattaa asusi kuosia ja värejä. Yksinkertaiseen asuun sopii näyttävät korut, ja monimutkaista kuosia ja asua hillitsemään voit valita yksinkertaisemman korun. Mikäli olet vielä epävarma, tutustu koruihin tarkemmin tai käy hakemassa ideoita Facebook ja Instagram -sivuiltamme.

 • Suunnitellaan koru yhdessä

  Riittävän kuvauksen jälkeen suunnitellaan värit, korun muoto, mahdollinen kuviointi, valitaan sopivat helmet, sekä tarvittavat tehosteet (metallinsävyt, kristallit ym). Saat ehdotuksen korun toteutuksesta vielä ennen lopullista päätöstä, jolloin voit vielä vaikuttaa siihen.

  Sovitaan maksutapa ja toimitusosoite

 • Valmistus ja toimitus

  Tilausvahvistuksen ja maksun jälkeen valmistamme tilaamasi korun. Toimitusaika noin viikko.

Aloita tilaus